Om De Blå Mænd

I 1949 grundlagde Erik Schmidt sin VVS-virksomhed i København. Efter mange års spændende udvikling ledes virksomheden i dag af Søren Schmidt, og er ikke længere blot en en VVS-virksomhed, men omfatter nu flere forskellige håndværk. Alt fra VVS-installatører og murere til tømrere og elinstallatører er samlet under samme tag, så forbrugerne kun behøver at henvende sig et sted for at få løst deres håndværksopgaver.

De Blå Mænd er dedikeret til at være en attraktiv samarbejdspartner for både vores kunder og leverandører. Derfor er vi også medlem af både TEKNIQ Garantiordning og Dansk Byggeri, så du får garanti på, at arbejdet er udført efter alle kunstens regler.

De Blå Mænd arbejder primært i Storkøbenhavn.

Kvalitetskrav

For at blive en del af De Blå Mænd skal alle håndværkere gennemgå en grundig evaluering. Vi vurderer, om de kan give den rette kvalitetsstyring og leveringssikkerhed, før vi sender dem ud til kunderne.

Forholdet til kunderne er grundstenen i forretningen, og deres tillid til vores anbefalinger er værdifuld og nødvendig. De Blå Mænd er derfor medlemmer af Ankenævnet, så du kan føle tryghed som forbruger.

Igennem mange år har vi bakket vores gode intentioner op med lige så gode resultater, og det er derfor vores ambition at være den foretrukne håndværkerkontakt.

Klagevejledning

Skulle du alligevel stå i en situation, hvor du ikke er tilfreds med det udførte arbejde bedes på kontakte os på nedenstående telefon eller e-mail, så vi kan rette op på problemet:

De Blå Mænd A/S
Arnesvej 1
2700 Brønshøj
Telefon: 38 89 90 91
Email: info@3blaa.dk

De Blå Mænd døgnservice telefon

Hils på direktøren

Sexy_SørenJ